![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 54 times 0 Answers
0
یکی از دوستان ویزای تحصیل برای فرزندشون گرفتن. می خوان بدونن ایا یکی از والدین که میخواد با بچه بمونه میتونه ورک پرمیت بگیره ؟
2020-12-19 19:29:28 Toronto مهاجرت # #ویزای تحصیلی #ورک پرمیت![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#
#ویزای تحصیلی
#ورک پرمیت
#ویزای تحصیلی
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
سلام دوستان من و همسرم برای ویزای تحصیلی و owp اقدام کردیم ، الان تو مرحله پرداخت برای ما هزینه wp که ۱۵۵ تا هست هم اضافه کرده، شما تجربه ای داشتین؟ چرا اینجوریه؟
2023-02-10 00:00:00 # مهاجرت
مشاور برای گرفتن ویزای تحصیلی و ویزای کار برای همراهش کسی رو می شناسید که معرفی کنید
2021-08-29 14:36:00 #Canada [برای گرفتن ویزا] مهاجرت
این که یه نفر مقیم ترکیه باشه، می تونه دلیل قانع کننده ای برای آفیسر باشه که بعد از اتمام درس در کشور کانادا، قراره به ترکیه برگرده به جای این که در کشور کانادا بمونه؟ برای ویزای تحصیلی می خواستم بپرسم
2021-08-31 17:09:00 #Canada [برای ویزای تحصیلی] مهاجرت
ی که PGWP گرفتند ممنون میشم راهنمایی کنند من یک ماه پیش اپلای کردم برای PGWP و از همون یک ماه پیش هم در ناک A مشغول کار فول تایم هستم با توجه به اینکه زمان بررسی پرونده های WP در حال حاضر بیش از ۸۰ روز میکشه، میخواستم بدونم که آیا با همون نامه Confirmation که برای PGWP خودم گرفتم بهمراه نامه جاب آفر و سه تا pay stub میتونم برای تمدید OWP همسرم اقدام کنم؟ چون اگه بخوام منتظر اومدن ورک پرمیت خودم بمونم ورک پرمیت فعلی همسرم منقضی میشه.
2021-08-30 18:53:00 #Canada [یک ماه پیش] مهاجرت
ویزای توریستی الان اکی شده؟ و اینکه درمورد ورک پرمیت میشه واسم توضیح بدین
2021-09-04 04:44:00 #Canada [ورک پرمیت] مهاجرت
آیا به تازگی از ، کسی برای گرفتن ورک پرمیت ، به مرز رفته ؟؟ آیا همه چیز مثل سابق ه ، یا محدودیتی وجود داره ممنون میشم من رو هم راهنمایی کنید
2021-09-06 14:17:00 #Montreal [ورک پرمیت] مهاجرت
اخیرا به یکی از دوستانم پیشنهاد شده که ویزایی با عنوان work Visa میشه گرفت به طوری که شما میرین داخل خاک کانادا و شرکتهای کاریابی موظفند برای شما به نسبت تخصص کاریتون، کار معرفی کنند... آیا همچین چیزی حقیقت داره؟
2020-12-05 09:15:38 #Toronto مهاجرت[work Visa] مهاجرت[شرکت کاریابی] مهاجرت[کار] مهاجرت
سلام دوستان من و همسرم برای ویزای تحصیلی و owp اقدام کردیم ، الان تو مرحله پرداخت برای ما هزینه wp که ۱۵۵ تا هست هم اضافه کرده، شما تجربه ای داشتین؟ چرا اینجوریه؟
2023-02-10 00:00:00 #Toronto
دوستان واسه کسی که تحصیلی میخواددبره کانادا اینکه همراهش چه رشته ای خونده باشه تو ریجکت شدن تاثیر داره یا نه؟در مورد رشته فیزیک اتمی اطلاعی دارین؟
2023-02-09 00:00:00 #Toronto